Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Holiday Village Tatralandia


Holiday Village Tatralandia 0 csillagos

A Holiday Village Tatralandia egy üdülőközpont, amely bungalókat és apartmanokat kínál a Tatralandia aquapark mellett, a Jasná sí központtól 15 km-re. Néhány szállás a Magas-Tátrára néző terasszal, világos fabútorokkal és színes homlokzattal rendelkezik. A vendégek a teljesen felszerelt konyhákban készíthetik el ételeiket, az étteremben pedig jellegzetes szlovák ételeket kóstolhatnak. Újdonságnak számítanak a 2019 épült DELUX bugallók melyek szinte minden vendég igényének megfelelnek.
A komplexum központi részén található, csúszdákkal és medencékkel teli, hatalmas, termálvizes vízi parkot a vendégek kedvezményes áron vehetik igénybe. A helyszínen számos étterem működik, melyek változatos fogásokat kínálnak, illetve további látványosságok is szolgálják a kellemes időtöltést.

 


Az árak lekérésre.


Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.