Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Horsky Hotel Popradske Pleso


Štrbské Pleso
Horsky Hotel Popradske Pleso 1 csillagos

A hegyi szálló gyönyörű szép természeti környezetben, a poprádi tó partján, 1494 méter tengerszint feletti magasságban található. A vendégek igényeinek megfelelően, különböző kategóriákban nyújt  szállást, kényelmes saját  zuhanyzóval és wc-vel rendelkező szobák, apartmanok, standard mosdós szobák, turista szobák, illetve  dormitóriumuk /csak hálózsákos turisták részére/ közül választhatnak a vendégek, a hotel összkapacitása 155 ágy.
A szálláson kívül a vendégek rendelkezésére áll: étterem, szlovák szoba, erdei bár, infraszauna, finn szauna, társalgó.
A recepción található boltban különböző árukat, mint hegymászó felszerelést, ajándéktárgyakat, képeslapokat vásárolhatnak a vendégek, ezenkívül pénzváltó, telefon-, és  fénymásoló szolgáltatás is működik.
Túrázás után /Csorba-tó kb. 60 perces út/ a szálló hatalmas tóparti teraszán egy forró csoki vagy hideg sör mellett pihenhetnek és gyönyörködhetnek a táj szépségeiben az utazók.
A hegyi szállóhoz vezető út turistaútként is működik, ezért az autóval érkező utasoknak le kell foglalni a parkolóhelyet, illetve engedélyt kell kérniük az egyszeri behajtásra érkezéskor és hazainduláskor. A turistautat naponta 9.00-17.00 óra között lezárják, az autóval érkezőknek ez  előtt vagy után engedélyezett a szálló megközelítése.

Árak lekérésre.


Szolgáltatások: bár

Wellness szolgáltatások: Finn szauna, Infraszauna
Hasonló szálláshelyek

Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.