Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Penzión dúhový pstruh


Brezno
Penzión dúhový pstruh 2 csillagos

Az Alacsony-Tátrában egy festői falucskában, Bystrán található ez a nagyszerű panzió. A panzió felszereltsége garantálja a tökéletes kikapcsolódást, aktív pihenést és szórakozást. Kitűnő kiindulópont túrázásra, síelésre és golfozásra is.
5 szobával rendelkezik (amelyek 2-3-4 ágyasak),  összesen 19 főt tud elszállásolni, minden szoba saját zuhanyzóval és wc-vel, tv-vel és hűtőszekrénnyel ellátott.
A tökéletes kikapcsolódáshoz igénybe vehetik a vendégek a szálloda medencéjét, szaunáját és pezsgőfürdőjét, de kellemes perceket tölthetnek a pisztrángokkal teli kis tó mellett is, vagy a kinti grillezőben szalonnát süthetnek, bográcsban gulyást főzhetnek.
Ideális szálláshely családok számára is, gyermekek részére játszótér és különböző társasjátékok biztosítottak.
Parkolás a panzió udvarában.

Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.