Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Hotel Havrania


Zázrivá
Hotel Havrania 3 csillagos

A Havrania szállodát a Kis-Fátra sűrű és gazdag erdei veszik körül. Csend, kitűnő levegő, kilátás a Rozsutec csúcsra, mely Szlovákia egyik legszebb természeti panorámája. Zázrivából erednek a híres sajtkorbácsok. A környéken pásztorszállások találhatók, melyeket meglátogathat, betekintést nyerhet a sajtgyártás folyamatába, valamint megkóstolhatja a helyi gazdák specialitásait. A természet ajándékozta csodálatos élményt, tovább fokozzák a modern szállodai szolgáltatások. Zázrivá szimbóluma, a Havrania szálloda kellemes időtöltést biztosít családok, barátok vagy üzleti partnerek összejöveteleinek. A lakályos szobák és közös termek megfelelő kényelmet nyújtanak a vendégek számára. A szálloda összkapacitása: 13 szoba, 4 apartman /38 főágy, 15 pótágy/
Az étteremben, melynek kapacitása 60 fő - plusz két teraszon található 40 hely - a vendégek megkóstolhatják az európai konyha ételeit és a helyi specialitásokat. Felejthetetlen élmény a nyári grillezés a csodálatos naplementével.
A Havrania szálloda konferenciaterme modern számítógépes, projektoros és hangtechnikával felszerelt. Az egész szállodában biztosított az internet-csatlakozás.
A szállodában társalgó, teniszpálya, fitneszterem, sportszerkölcsönző /biciklik, sifelszerelés/, fedett medence kellemesen meleg termálvízzel és szauna - ami biztosan jól esik az egész napos síelés vagy túra után - várja a kikapcsolódni vágyókat. A szálloda 50 km-es övezetében három termálfürdő található.
A hotel ideális hely a gyermekes családok számára. Gyermekjátszótér homokozóval, hintákkal és mászókákkal, gyermekdiszkók és gyermekfilmek vetítése is hozzájárul a gyermekek szórakoztatásához.


Kikapcsolódás: szauna , fedett uszoda

Gyermek-, Családbarát szolgáltatások: gyermek programok, játszótér

Jelleg: Család, gyermekbarát szállás

Az árak lekérésre.


Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.