Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Hotel King David


Prága
Hotel King David 5 csillagos Ez az 5*-os szálloda ideális választás azoknak, akik abszolút óvárosi elhelyezkedésű szállodát keresnek. Prága legfőbb látnivalói, szórakozóhelyek, kávézók és a bevásárlóutcák sétatávolságra találhatóak. A szálloda elegáns, komfortos szobákkal rendelkezik - LCD TV, videotéka felnőtteknek és gyermekeknek, hajszárító, minibár, internet, széf és kávé-tea bekészítés tartozik minden szobához.
A szállodában fő szempont a vendégek kényelme, ezért a reggelit is 7.00 és 11.30 között fogyaszthatják. Naponta 17.00-18.00 óra között a szálloda vendégei ingyenesen fogyaszthatják egy finom kávé vagy tea mellett az ízletes kis kalácskákat és gyümölcsöket a szálloda lobby bárjában, amely 24 órás nyitvatartással üzemel.
Parkolás térítés ellenében a szállodától 100 méterre lehetséges.
Az árak lekérésre.


Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.