Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Hotel Rotunda


Hotel Rotunda 4 csillagos

Közép Európa legmagasabban található / 2 004 m / ski-in ski-out hotel Jasná központjában várja a vendégeket. A négycsillagos szálloda egyedi helyszínen található, összeköti Chopok déli és északi részét felnovóállomással, és meseszép kilátással a Magas-Tátra csúcsaira.A Hotel Rotunda a Chopok hegycsúcs egyaránt megközelíthető, libegő segítségével is.

A szálloda részét panorámás étterem is képezi, ahol szlovák és nemzetközi specialitásokat szolgálnak fel. A kiváló konyhán kívül csodálatos 360° kilátás köszönti a vendégeket az Alacsony- és a Magas-Tátra csúcsaira. Az étteremhzöz Rum bár is tartozik, mely híres a nagy rum választékával világ összes részéről.

Ingyenes parkolás is biztosított a Hotel Grand Jasná parkolójában.


Wellness szolgáltatások: Masszázs

Az árak lekérésre.


Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.