Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Penzion Dolni Dunajovice


Dolní Dunajovice, U Vodárny 380
Penzion Dolni Dunajovice 0 csillagos

A Dolni Dunajovice Panzió kényelmes vidéki stílusú szállást kínál a gyönyörű Palava-hegységben. Kiváló választás azok számára, akik szeretik a bort, a pihenést, a túrázást vagy a kerékpározást. A történelmi emlékek kedvelői minden bizonnyal szívesen meglátogatják Mikulov  városát, a "Sirotčí hrádek" gótikus kastély romjait, vagy a Lednice-Valtice kultúrtájt.
A panzió két és háromágyas szobákkal, négy, öt és hatágyas apartmanokkal rendelkezik.  Az összes szoba és az apartmanok saját fürdőszobával, wc-vel felszereltek. Az apartmanokban található konyhasarok felszeretsége: hűtő,  villanytűzhely, vízforraló, edények, étekezőasztal.


Az árak lekérésre.


Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.