Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Penzion Spišsky dvor


Smižany
Penzion Spišsky dvor 0 csillagos

A Szlovák Paradicsom vonzó, turisták által közkedvelt részén, Smižany településen található családi panzió. Összesen 10 szobával rendelkezik (7 db kétágyas, 2 db négyágyas /2+2 bontással/ és 1 db háromágyas szoba), minden szobához saját zuhanyzó és WC, TV tartozik.
A bőséges reggelit naponta 7.00-9.00 óra között  a panzió éttermében szolgálják fel.
A panzió egyéb szolgáltatásai: szauna, fitnesz, pingpong, kerti grillezés, parkolási lehetőség a panzió udvarában.
A környék a kirándulások széles skáláját kínálja, aki szeret túrázni - kijelölt turistaútvonalak vezetnek a Szlovák Paradicsomba - azt lenyűgözi a sziklák, szurdokok és vízesések látványa.  Maradandó emlék a közeli történelmi városok - mint Lőcse, Késmárk, vagy az Unesco világörökség részét képező Szepesváralja - meglátogatása. De ne feledjük, hogy a közelben található a Dobsinai-jégbarlang és az Ochtinai-aragonitbarlang is, illetve a Magas-Tátra közelsége sem elhanyagolható. 
Mindenkinek ajánljuk, aki kedvezményes áron aktív kikapcsolódásra vágyik.

Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.