Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Ski & Wellness Residence Družba


Jasná - Nízke Tatry, Demänovská Dolina 81
Ski & Wellness Residence Družba 4 csillagos

Stílusos szálláslehetőség Jasnán az Alacsony - Tátrában gyönyörű hegyi környezetben. A szálloda fekvése, felszereltsége, szolgáltatásai ideálisak a téli és a nyári feltöltődésre, relaxációs kikapcsolódásra és céges összejövetelek, konferenciák szervezésére egyaránt. A szálloda minden szobája és apartmanja ízlésesen berendezett, különböző kategóriájú szállást kínál. A szobákban található SAT TV, telefon, széf.
A szállodában található két étterem, egy borozó, egy kávézó és egy éjszakai bár. A wellnes részlegen, medence, szauna, pezsgőfürdő és masszázs lehetőség várja a vendégeket. A szálloda konferenciarészleg kiválóan alkalmas konferenciák, szemináriumok szervezésére.


Árak lekérésre.


Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.