Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Stela


Lőcse, Námestie Majstra Pavla 55, 054 01 Levoča, Szlovákia
Stela 4 csillagos

A hotel épülete önmagában is a történelem lenyomata. A lőcsei kulturális tér és színház épületének a folytatása, parkos, barátságos környezetben.
Szakrális gyökerek, hangulatos vásár, kézműves fesztivál, a közelben lévő fürdők, és az aquapark sokféle aktív elfoglaltságot tesznek lehetővé, amiből az utas maga választhatja ki hogy mit ismerne meg jobban.
A környezet kirándulásra is tökéletesen alkalmas, kicsikkel az állatkert, a nagyobbakkal akár a Szlovák Paradicsom, a Dobsinai-jégbarlang, vagy a Bélai-barlang túráin is részt vehetünk.
A szálloda gyermek és állatbarát. 3 éves kor alatt ingyenesen kapcsolódhatnak ki a szülők a gyermekekkel, 3-12 éves korig a kedvezmény 40%. Állatok 10 euró/éj díj fejében tarthatnak a gazdival. Mindegyik szoba rendelkezik saját fürdőszobával/WC-vel, SAT-TV-vel. A WiFi ingyenes.


Az árak lekérésre.


Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.