Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Tatranec


Tatranská Lomnica
Tatranec 0 csillagos

Az üdülő nagy területen, Tátralomnic elején helyezkedik el, Poprádról Tátralomnicra vezető út mellett.

A hotel befogadóképessége 52 fő / kétágyas  és háromágyas szobákban /. A házak egész évben rendelkezésre állnak, meleg vizes zuhannyal és WC-vel ellátottak.Szálloda szolgáltatásai - 50 személyes étterem, ahol hazai és nemzetközi konyhát szolgálnak fel.

Tátralomnicon és környékén több sílift is található.Télen sífutási lehetőségek állnak rendelkezésre. Ha kabinos felvonóval megyünk fel a Kőpataki-tóhoz vagy a Lomnici-csúcsra, számos lehetőség van a környező történelmi nevezetességek és látnivalók meglátogatására pld. Késmárk és Lőcse városában, valamint a Szlovák Paradicsomban.

Különlegességnek számít a tutajozás a Dunajec folyón a Pieninek Nemzeti Parkban, amely mintegy 40 km-re fekszik Tátralomnictól.


Árak

Dátumok (árak fő/éjszakára vonatkoznak) felnőtt gyermek 12 éves korig
2020.01.02.-12.13 30 EUR/fő/éj 24 EUR/fő/éj

Az ár tartalmazza félpanziót.


Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.