Telefon: 06 1 270 2332, E-mail: info@cseh-szlo.hu
Cseh és Szlovák Utazási Iroda
Élő segítség
On-line

Grand Hotel Permon


Pribylina, Vysoké Tatry, Podbanské 1486
Grand Hotel Permon 4 csillagos

A Grand Hotel Permon Szlovákia egyik legnagyobb és legexkluzívabb szállodája a mesés hegyi falucskában, Podbanskén található. A szálloda felett magasodik a Kriváň hegycsúcs.
A szállodában találhatók egy-, kétágyas és családi szobák is, valamint apartmanok. Minden szobában található LCD TV, rádió, telefon, széf, minibár.
A szálloda éttermében a szlovák és a nemzetközi konyha remekeit szolgálják fel. A lobby bárban, az éjszakai bárban és a wellness bárban pedig különféle hideg - meleg italok, sütemények közül választhatnak a vendégek.
A szálloda wellness részlege az országban az egyik legnagyobb. A kikapcsolódni vágyók a szauna, az aqua, a spa vagy a beauty részlegen pihenhetik ki a mindennapi fáradalmakat.
A konferenciarészlegen 10 különféle nagyságú terem áll az üzleti utazók, rendezvényszervezők rendelkezésére.


Az árak lekérésre.


Prága szállás, Prágai szállások, prága, prágai, cseh, csehország, szálloda, panzió, szálláshely, szálláshelyek, szállodák, panziók, busz, Brno, Brünn, Szlovákia, március, Student Agency, prága-kártya, prága-busz, prágaszállás, prágabusz, prágakártya, prágai-szállás, szállások-prágában, prága-kártya Copyright ˆ 2007 Cseh - Szlo Tours Bt. All rights reserved!Másolás, kivonatolás csak a Cseh - Szlo Tours Bt. előzetes engedélyével lehetséges. Másolásuk törvényellenes.